Ladataan...

Laajentumissuunnitelmat

Laajentumissuunnitelmat

OLKAlla on tällä hetkellä omaa verkkoa noin 150 km Oulunsalossa, Kempeleen Vihiluodossa ja Muhoksella. Laajennamme verkkoa kiinnostuksen ja kysynnän perusteella ja verkon rakentaminen yleisesti ottaen on kannattavaa, jos arviolta puolet alueen asukkaista saadaan liittymään.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta ulottaa valokuituverkko palvelemaan myös sinunkin tietoliikennetarpeitasi kotona tai yrityksesi toimipisteessä, kannattaa ilmoittaa kiinnostuksesta oheisen ”Olen kiinnostunut” -linkin klikkauksen kautta avautuvan nettilomakkeen avulla ja/tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@olka.fi.

Olen kiinnostunut!

Kesällä 2017 rakennamme valokuituverkkoa Jäälissä ja laajennamme olemassa olevaa verkkoa Oulunsalossa. Rakentamishankkeita valmistelevia markkinointitoimenpiteitä tehdään edellä mainittujen lisäksi myös Muhoksella ja myös muita laajennushankkeita on suunnitelmissa. Seuraavassa suunnitelmistamme tarkemmin.

Muhos
Mimminetin hankkeen kaaduttua Muhoksella on ollut runsaasti kysyntää OLKAn verkon laajentamiseksi alueella. OLKA on jo aiemmin saanut valmiiksi Lehtoselän alueen valokuituverkon rakentamisen ja laajennus Honkalan alueelle valmistui alkuvuonna 2017.

Kartoitamme koko ajan Muhoksen alueella asukkaiden kiinnostusta verkon laajentamiseksi myös muualle. Seuraavaksi kartoitamme verkon rakentamismahdollisuuksia Ponkilan, Puhakan, Piilohaan ja Anttilan alueilla sekä Oulujoen varrelle sijaitsevilla alueilla.

Oulunsalo
Vuonna 2017 laajennamme valokuituverkkoa Matikanrannan, Kaislarannan sekä mahdollisesti Karhuojantien alueilla. Lisäksi jo rakennetuilla alueilla (suurilta osin Pellonpää, Pitkäkangas, Lassila, Öörni, Koura ja Vihiluoto) on mahdollisuus täydennysrakentamiseen. Jos asut tällä alueella, mutta kiinteistöösi ei vielä tule valokuitua, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen info@olka.fi.

Jääli
OLKA ja Jäälin suuralueen yhteistyöryhmä kartoittivat yhteistyössä Jäälin alueen asukkaiden kiinnostusta koko Jäälin kattavan valokuituverkon rakentamiseksi ja tämän perusteella OLKA on tehnyt Jäälin verkon rakentamispäätöksen. Ensimmäiset liittymäsopimukset allekirjoitettiin toukokuun alussa ja nyt alueella on menossa vahva markkinointikampanjointi, kuituaktiivien ilmoittautuminen sekä liittymäsopimusten hankinta. Ensimmäisessä vaiheessa liittymäsopimuksia kerätään 22.6.2017 asti. Varmista kuidun saapuminen omalle alueellesi rakentamisen ensimmäisessä aallossa tekemällä kuituliittymäsopimus ja innostamalla mukaan myös mahdollisimman paljon muita alueen asukkaita ja toimijoita.