Ladataan...

Valokuituliittymän tilaaminen

Valokuituliittymän tilaaminen

Liittymäsopimusta (yksityis- ja talonyhtiöasiakkaille / yritysasiakkaille) varten tarvitaan kiinteistötunnus sekä mielellään myös kiinteistön nimi (ei pakollinen). Ohjeet kiinteistötunnuksen selvittämiseen voit lukea täältä.

Liittymisen yhteydessä kannattaa liittyä myös osuuskunnan jäseneksi, koska palvelumaksu jäsenille on merkittävästi edullisempi. Sääntöihin voit tutustua täällä. Osuuskunnan osuusmaksu on 100 €.

Osuuskunnan jäsenhakemus yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Allekirjoitetun liittymä- ja jäsensopimuksen voi palauttaa joko skannattuna sähköpostitse osoitteeseen info@olka.fi tai postitse osoitteeseen Verkko-osuuskunta Oulunseudun Laajakaista c/o Marko Tilvis, Pensastie 6,90460 Oulunsalo.

Huom.

Yritysliittymäasiakkaiden on hyvä huomioida, että liittymäsopimukseen tarvitaan kaikkien kiinteistön omistajien suostumus ja lisäksi yrityksen allekirjoitus. Näin sopimus liittymästä tulee yrityksen ja osuuskunnan väliseksi ja työntekijöille ei tule asiasta veroseuraamuksia.

Yrityksen nimissä tilattaessa palvelun hintaan lisätään arvonlisävero. Näin liittymismaksusta tulee yritykselle kulu, joka on yhtiölle vähennyskelpoinen kirjanpidossa.