Ladataan...

Palvelukuvaukset

Palvelukuvaukset

OLKAn palvelut sisältävät toimintavarman internetyhteyden lisäksi myös nykyaikaiset IPTV- palvelut.

Internetyhteys
OLKAn valokuituverkon asiakkaana pääset nauttimaan internetyhteydestä, jossa riittää nopeutta ja kapasiteettia kaikkien kodin laitteiden ja käyttäjien tarpeisiin. Valittavanasi on joko 100/100 Mbps:n tai  huippunopea 500/500 Mbps:n yhteys. Yhteyden symmetrisyys  takaa sen, että myös isojenkin tietomäärien lataaminen verkkoon sujuu ongelmitta.
Internetyhteydet OLKAn verkossa toteuttaa Suomen johtava seutuverkkojen palveluntuottaja, Netplaza Oy.

IPTV

OLKA asiakkailla on mahdollisuus jatkaa IPTV-kanavien katsomista hankkimalla Peruspalvelu suoraan Maxivisionin Palvelukeskuksen nettisivuilta 1.12.2020 alkaen seuraavasti:

Mene osoitteeseen https://oma.maxivision.fi/

Kirjaudu omilla boksikohtaisilla tunnuksillasi sisään. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, ole yhteydessä tuki(at)maxivision.fi Osta Peruspalvelu 6€/kk sekä haluamasi kanavapaketit ”Kauppa”-välilehdeltä Peruspalvelu sisältää 18 HD-laatuista TV-kanavaa, lisäksi voit aktivoida asiakasetuna HD-bonuskanavat Eurosport 1 ja Discovery Channelin sekä käyttää Mobiilipalvelua. Näin myös jatkat digiboksin käyttämistä totuttuun tapaan.

Voit ostaa Peruspalvelun vuodeksi (12 kk) tarjoushintaan 66€ soittamalla Maxivisionille 041 720 5520 (arkisin 9-15) tai laittamalla tilauksen sähköpostitse laskutus(at)maxisat.fi sisältäen asiakastietosi sekä otsikoimalla sähköposti PERUSPALVELU 12 KK TILAUS / OLKA.

1.12.2020 jälkeen Maxivision Peruspalvelun TV-kanavien näkyminen loppuu OLKA liittymissä, ellei asiakas ole edellä mainitulla tavalla hankkinut Peruspalvelua suoraan Maxivisionilta.